PETANCA SOLIDÀRIA

10 ANYS FENT PETANCA SOLIDÀRIA

L'any 2011 tres clubs de petanca (Prat, Sant Boi, Sants) van unir esforços per impulsar un torneig que compaginava la pràctica del seu esport amb un objectiu solidari. . Llavors va néixer El Solidari en contacte permanent des del primer dia amb l'ONG Esport Solidari Internacional que presideix Josep Maldonado. Aquella iniciativa ha anat creixent en els darrers anys i s'ha consolidat fins a arribar a la desena edició.

És un torneig familiar, en què hi participa el nen, el pare, la mare, l’avi.. és la festa lúdica anual de la petanca i el més important és que tothom participa d’una causa solidària
Ser solidari és cosa de tots, no només d’uns quants. A través de l’esport és una bona manera de ser solidari, de conscienciar a la gent que no tothom viu en la mateixa situació, que hi ha persones que no tenen prou recursos per viure dignament.


UNA TRIPLETA UN SOMRIURE

Club Solidari

FOTOS EL SOLIDARI LLEIDA 2019

2020 TÓMBOLA SOLIDARIA

 

Al 2020 i per causa de la pandemia no es va poder organitzar el Solidari com cada any, però el Petanca Sants no va voler perdre l'oportunitat de ser solidari i vem organitzar una rifa on patrocinadors i col·laboradors van participar per recaudar més de 2.000 € per la ONG Espor Solidari Internacional (ESI) presidida per Josep Maldonodo. La tómbola va ser virtual i emesa per streaming en directe per Facebook amb gran èxite de participació.