HISTÒRIA

1985


1992

ELS INICIS

El Club Petanca Sants és una associació esportiva fundada el 19 de setembre de 1985 per un grup d' entusiastes de l' esport, en particular de la Petanca, que freqüentaven espais públics com el Parc de l' Escorxador, la Plaça Can Mantega, Montjuïc, altres llocs on es pràctica aquest esport.

Després de diversos emplaçaments dels camps de joc, cronològicament parlant, primer en la cruïlla dels carrer Eusebi Planas amb Passeig Sant Antoni, uns anys després a la plaça Joaquim Domingo, més tard dins del Centre Cívic del Casinet d' Hostrafrancs i ara dins del Parc de l 'Espanya Industrial (actualment), aquesta darrera ubicació ens situá en el cor de barri de Sants gaudint d' un entorn envejable.e.

L 'any 1993, davant de la necessitat d'expansió i de fer més gran l' entitat, vam tenir un procés clau per el bon desenvolupament esportiu del Club, aconseguint fer arribar al primer equip a la màxima Categoria de la Lliga Provincial de Barcelona entre d'altres èxits assolits en als propers anys.

L'any 1993 ens vam fusionar amb una altre entitat esportiva d'unes característiques similars, el Club Petanca Atlètic Sants fundat també l 'any 1985 i amb la seva pràctica esportiva en la Plaça de Can Mantega, vam aconseguir fer més gran el Club i fer d'aquest esport una eina social que ens permet creixa humanament i esportivament fins l 'actualitat.

1993


2003

LA FUSIÓ

2004 CAMPIONS D'ESPANYA

Aquest any arriba el moment culminant de la nostre historia assolint el Campionat d´Espanya en segona categoria en la modalitat de dobletes. L´equip estava format per Luis Parra, Àlex Bastit i Jonathan Ferrari. Fins llavors , s´havia assolit un sots-campionat d´Espanya en modalitat tripletes l´any 2000 , en aquella ocasió l´equip va estar format per Francisco Carrasco, Luis Parra i Jonathan Ferrari

ACTUALITAT 

La nostre entitat continua en expansió i creixement, en l´actualitat tenim 3 equips en competició. En categoria masculina , el primer equip, està a primera divisió, el segon i tercer a quarta divisió. Tambè estem a la Lliga femenina per primera vegada a la nostre historia, aixi com també la futura Escola del Petanca Sants.

FUTUR ESPAI MAGORIA

Després de 35 anys d´història, per fí arribaran les instal·lacions tan esperades per una entitat com la nostre, som un referent a la ciutat de Barcelona i Catalunya.

Les activitats esportives ocuparan més de la meitat del sòl de la nova Magòria. El camp de futbol serà a la part central, però per facilitar la connexió del voltant s'hi construirà una anella-passera. A més, s'hi ha projectat al construcció d'un pavelló poliesportiu amb quatre pistes, un camp de futbol 7 cobert i16 pistes de petanca.