PETANCA PER TOTHOM

ESCOLA DE PETANCA

Posem en marxa aquest nou projecte després de molts mesos de treball i feina.
Hem presentat el projecte de l'escola de petanca a INSTITUT BARCELONA ESPORTS per ser la primera escola homologada de BARCELONA.
 
Oferirem l'esport de la petanca com activitat extraescolar mitjançant el IBE conjuntament amb altres esports a tots els col·legis de la ciutat de Barcelona.
 
També farem petanca en horari lectiu mitjançant el programa de Sants Esports de promoció de 15 esports, evidentement la petanca no hi podía faltar.
 

HORARIS

 
L'escola esta dirigida a infants ente 6 i 17 anys , donarem clases teòrica i pràctica tots els DIMARTS i DIVENDRES de 17:30 a 18:30 al Parc Espanya Industrial.
 
Com a director de l'Escola del Sants tenim a Toni Espinosa Garcia mestre en Educació Física que formarà equip amb Jaime Saiz Técnic Nacional, amb el voluntariat de Alba Rodríguez Linares Jonathan Ferrari Daniel Cañamares Ramos , Miguel Perez, Raúl Elipe Jiménez
 

Informació del curs

 

La sessió és de 1 hora i tot el material necessari està inclòs en el preu, tan sols cal que vinguis amb ganes d'aprendre. L'import del curset inclou els següents conceptes:

 • Assegurança mèdica d'accident i de responsabilitat civil: requisit obligatori que imposa la Llei de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.
 • Tot el material necessari per fer el curset
 • Diploma del curs

PREU MENSUAL CURS: 20€ / persona (inclou assegurànça i llicència federativa)

PREUS ESPECIAL GRUPS ( contactar per més informació )

OMPLE EL FORMULARI I CONTACTAREM AMB TU!

  Nom i Cognom

  Data de naixement

  Telèfon mobil

  E-mail

  CAT SALUT

  Nom del pare/mare/tutor

  Compte corrent Omplir obligatòriament els NO SOCIS

  Autorització del pare/mare/tutor del nen/a/

  Acepto aviso legal

  Por favor, prueba que eres un humano seleccionando el coche.